het laatste nieuws

Oproep: doe mee aan het kunstproject

17 augustus 2016 -

Doe mee aan een kunstproject en laat je portretteren. Beeldend kunstenaar Karen Opstelten zoekt mensen die hun favoriete kledingstukken bij haar willen inleveren. Ze maakt daarvan nieuwe outfits. Trek ze aan en Opstelten maakt er een foto of schilderij van in de historische omgeving van Het Sterkenhuis in Bergen. Het resultaat is te zien tijdens de Kunst10Daagse van vrijdag 14 t/m zondag 23 oktober 2016.

Herinneringen

Voor het project zoekt Opstelten oude kledingstukken die je eigenlijk allang hadmoeten weggooien, maar vanwege mooie herinneringen in de kast bleven. Met dank aan Opstelten krijgt de kleding een nieuw leven. De nieuwe creatie van Opstelten bestaat uit een zwart fluwelen schort met twee mouwen in de favoriete stof.

Meedoen?

Wil je meedoen aan dit project? Lever dierbare maar niet meer draagbare oude kleding of lappen in bij Het Sterkenhuis. Laat je naam en telefoonnummer achter. Zodra de mouwen klaar zijn neemt Karen Opstelten contact op om een afspraak te maken voor het portret. Let op: dit is een arbeidsintensief project dat stopt op 10 oktober 2016. Deelname is beperkt, wie het eerst komt, het eerst maalt.


Foto-onderschrift:
Beeldend kunstenaar Karen Opstelten zoekt deelnemers